Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας στη Ροδαυγή

Σήμερα Τρίτη 5/3/3024 ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος  Δήμας επισκέφθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Συλλόγου «η Ροδαυγή», στο Ηράκλειο.

Ο κος. Πύρρος Δήμας μέχρι χθες δεν μας ήξερε, ούτε κι εμείς άλλωστε τον γνωρίζαμε προσωπικά! Έτυχε να βρεθεί με την πρόεδρο μας, κα. Γιουλα Λιαπακη στην εκδήλωση Woma’s day awards 2024 σε οργάνωση και παραγωγή της διαφημιστικής εταιρείας DS Partners. 

Ο κος. Δήμας ήταν ανάμεσα στους επιφανείς στην απονομή βραβείων, ενώ η κα. Λιαπακη ήταν βραβευόμενη για την προσφορά της στον χώρο της αναπηρίας εδώ και τρεις δεκαετίες. 

Γνωρίστηκαν, τον προσκάλεσε να γνωρίσει τα παιδιά κι εκείνος δέχθηκε! Ήταν μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που έχουν μικροι και μεγάλοι ζήσει στη ροδαυγη!

Ο ολυμπιονίκης συζήτησε με μέλη του ΔΣ, γνώρισε τους εθελοντές εκπαιδευτές μας, το προσωπικό και φυσικά τα παιδιά που του αφιέρωσαν τραγούδια που μελετάνε στην χορωδία τους! 

Προσιτός, φιλικός και με γνήσιο ενδιαφέρον για τα πάντα γύρω του: έμαθε πως κυλάει η μέρα στο πρόγραμμα, του δείξαμε το καινούργιο μας θερμοκήπιο, διαπίστωσε τις δυσκολίες της εκπαίδευσης ενηλίκων με νοητικές αναπηρίες και το άγχος των φροντιστών τους για το αύριο, τον ενημερώσαμε για τις ιδιαιτερότητες των δομών αναπηρίας, καθώς και τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή των αμεα.

Είμαστε συγκινημένοι και τον ευχαριστούμε για την επίσκεψη του, καθώς και την ευαισθησια του απέναντι στους εκπαιδευόμενους μας. Δεν ήταν τυχαίο ότι μικροι και μεγάλοι τον λάτρεψαν! 

Ανυπομονούμε για την επόμενη επίσκεψη του νέου μας φίλου! Ποιος ξερει ίσως να δοκιμασει τις δυνάμεις του στα δικά μας αγαπημένα αθλήματα -Μπόουλινγκ και τρέξιμο! 

Για περισσότερες πληροφορίες / φωτογραφίες

Μαρία Γ. Μωραΐτη 

Δ/νση Εκπαίδευσης 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί